30.5.13

DIY Coca Cola-kamera

Efter at have set videoen her tidligere idag, besluttede jeg mig for at prøve at lave et kamera ud af en cola-dåse. Det resulterede også i, at jeg måtte en tur op til spar for at købe en enkelt dåse cola, hvilket var ret akavet og underligt, haha. Jeg ved ikke præcist hvor lang tid det tog mig at lave den, men det er faktisk ikke så svært, og jeg syntes at den er blevet helt vildt fin! Det er en rigtig sjov lille pynteting som du kan have stående på fx dit værelse. Jeg syntes også at der er et eller andet råt ved den, hvilket jeg godt kan lide, og helt ærligt: findes der noget finere en et coca cola-kamera? Nej, det tror jeg ikke! Og jeg tror faktisk også at jeg vil igang med at lave små kameraer af andre dåser, fx. fanta, fanta exotic, sprite osv. Man kunne lave en helt vildt sød dåse-kamera-samling, haha!
Resten af dagen har gået med skole, med at nyde det gode vejr og med at spise koldskål (mmh).
- Kommenter endelig med, hvad i syntes om den! Er det noget, jeg skal lave en guide til? Sig endelig til!

19 kommentarer :

 1. Svar
  1. Super, tak for dit svar!
   - Det vil jeg få stablet op hurtigst muligt, så :)

   Slet
 2. Super flot! Godt tænkt. :)

  SvarSlet
 3. Det er da en rigtig fin pynteting. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Vildt flot!

  daisydelaney.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Super fin :)

  http://freephotographersdk.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Det simpelthen ekstremt coolt!:)

  http://vogue-a-v.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. VIL SÅ GERNE HAVE DEN DIY! :)

  SvarSlet
 8. Mega fedt tænk! Bliv ved med at gøre som du gør!
  Rikke
  www.i-mine-ojne.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Jeg har fundet en anden video end den hvor hun bruger almindelige dåser.. De små.
  Og der bruger him to... Men hvor mange cm var det man skulle cutte af?..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg virkelig ikke huske, da det er lang tid siden jeg lavede min ;)

   Slet