16.5.13

ESSIE negle..

.. Eller næsten, i hvert fald. Både den lilla og den lyseblå neglelak er fra ESSIE, og farverne hedder Lilacism & Sweet Talker. Den gennemsigtige neglelak med blåt glimmer er fra Hot Makeup, mener jeg.
ESSIE neglelakkerne har i lang tid været mit yndlingsmærke inden for neglelak, og jeg elsker dem, haha! Neglelakken er nem at lægge på fordi den har en stor børste, og så dækker den neglen helt i første lag. Desuden, så har findes der de fineste farver! Den lilla er den jeg lige har købt, som jeg viste i sidste indlæg. Faktisk har jeg taget det af nu, fordi jeg skal på camping imorgen og derfor ikke gad at have det på (wierd, i know), men jeg ved at det alligevel bliver slidt hurtigt væk når jeg er på camping, og så sidder der bare små grimme pletter tilbage. Og nu jeg er ved det, så tager jeg på camping imorgen, og kommer først hjem på mandag, så jeg kommer sandsynligvis ikke til at blogge, men jeg har dog alligevel planlagt et indlæg til jer. Og HUSK at i stadig kan følge mig på instagram, hvor jeg vil komme med opdateringer imens jeg er væk, hehe. Jeg hedder haiicecilie. I må alle have en rigtig, rigtig god pinseferie! Hvad skal i lave?

4 kommentarer :

 1. Vil så gerne eje en Essie-neglelak!
  Jeg har ingen faste planer endnu, udover at være sammen med en veninde idag. :) God campingtur!

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå!
   - Tak skal du have :)

   Slet
 2. Super flot! Og håber du havde en god campingtur:)

  sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   - og det havde jeg ihvertfald :)

   Slet