27.5.13

Ridestævne på sødeste Skaterboy

Dette indlæg er ret malplaceret på min blog, som mest handler om mode, men det er samtidig en hverdags-blog, og ridning og heste er en del af min hverdag, så i får indlægget alligevel. Det er faktisk ved at være et godt stykke tid siden at jeg var var til stævne, jeg tror det var for omkring tre uger siden eller sådan noget. Jeg red en LC2, på Skaterboy som i kan se ovenover. Jeg red til 69,09 % og fik en tredjeplads ud af nitten ryttere, så det var jeg meget tilfreds med. Ud over det, så vandt jeg et fint, blåt og brunt trækketov, en sort hovrenser og så fik jeg selvfølgelig en roset. Det var rigtig sjovt, og min veninde Emilie var med for at tage billeder. Her om et par timer smutter jeg faktisk til ridning haha.
- Forresten, så må i meget undskylde at der ikke kommer så mange indlæg op på bloggen lige for tiden. Jeg har haft travlt med skole, camping og konfirmation. Denne weekend har kun handlet om konfirmation, så ja. Men jeg prøver og håber på, at jeg snart får lidt mere tid, og kommer ind i en god rytme med næsten daglige indlæg. Jeg arbejder ihvertfald på det!

4 kommentarer :

 1. Tillykke med resultatet. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Dejligt med et indlæg om noget andet end tøj :P
  Er det din egen hest?
  og forresten tillykke med resultatet :D

  fjordhestenidaogmaja.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   - Nej, det er det desværre ikke, det er en elevhest på den rideskole hvor jeg rider.

   Slet