29.5.13

Summeroutfits med sommerkjoler (og jumpsuit)

for summer etc
Som altid, så skal i bare trykke på billedet for at se, hvor de forskellige ting er fra.
Eftersom jeg har fået så god respons på den sidste collage jeg lavede (tak, tak) så besluttede jeg mig for også at lave en collage med summeroutfits med sommerkjoler (og så sneg der sig altså lige en sort jumpsuit-buksedragts-ting ind også, haha). Syntes faktisk at den er blevet rigtig fin, og så er det meget sjovt at der er et gennemgående lyserødt tema - for det var faktisk slet ikke meningen. Jeg tænker at de her outfits vil være gode til både hverdag og til fest, alt efter hvordan man styler dem (sko, smykker osv.). Jeg kan bedst lide det til venstre, og det outfit til højre, men kjolen i midten er jeg også helt forelsket i. Kan i lide dem, og hvilket outfit kan i bedst lide?

2 kommentarer :

  1. Kan rigtig godt lide det første. :)

    woonderstruck.blogspot.dk

    SvarSlet