11.6.13

Braided hair today

Ville egentligt bare lige hurtigt vise jer, hvordan jeg havde sat mit hår idag. Plejer bare at have det helt løst eller i en hestehale, da jeg syntes det er lidt besværligt at lave andre ting med det, når nu jeg har naturlige krøller i mit hår. Men idag ville jeg prøve noget anderledes, så jeg fandt en guide på youtube, som viste hvordan man lavede fletningen, som jeg har lavet ovenover. Jeg syntes den er helt vildt fin og anderledes, og jeg fik da også en del meget positive kommentarer oppe i skolen - så det er jo super! Og den er også meget nem at lave, for man skal egentligt bare starte ud med en almindelig fletning, som man så "hiver op". Skriv lige hvis i vil have nærmere forklaring på hvordan man gør eller et link til en guide. Hvad syntes i om det?

8 kommentarer :

 1. Hvor fint!
  - det kunne være lækkert hvis du ville kigge forbi min blog.

  knus
  www.dittereitz.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   - Tager lige te kig forbi :))

   Slet
 2. Hvor ser det fint ud!

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Super sød fletning, kan godt lide at den er anderledes som du også skriver. Det er ikke en jeg har set folk gå med før, en skam for den er super fin!

  efterskolelivet.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er den fin den fletning. Kan du måske give et link til videoen? Btw er det en super fed blog du har, følger dig nu :)

  carlalillevang.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   Du får lige et link her:
   http://www.youtube.com/watch?v=Or5yV7yPQJo

   - Hvis du søger på "Snake braid", kan du finde mange flere! :)

   Slet