3.6.13

In my beachbag

In my beachbag
Min mors kamera (det kamera jeg plejer at bruge) er løbet tør for batteri, så batteriet oplader lige pt og jeg kan derfor ikke tage nogle billeder til jer. Istedet får i en Polyvore-collage med ting, som jeg ville have med i min strandtaske. Åh, hvor glæder jeg mig til det bliver lige en tand varmere, så jeg kan komme på stranden! Det er så hyggeligt, og det er jo altid dejligt med lidt sol også, haha. Ihvertfald, er det her hvad jeg nok ville tage med i min strandtaske. Drikkelse, snacks, solbriller, håndklæde, mobil+høretelefoner, magasiner, bikini (som jeg dog plejer at have indenunder mit tøj hjemmefra) og så nogle lette sko, fx. sandaler. 
Forresten, så prøvede jeg idag at filme en videoguide til jer, med hvordan man laver dåsekameraet, men mine ikke-eksisterende filme-skills dur simpelthen ikke! Det ville være helt pinligt at vise jer, så det har jeg simpelthen droppet det, og det må i meget undskylde, men sådan er det.. Dog kan i stadig se Macbarbie07's guide inde på youtube, som jeg også linkede i forrige indlæg, og den er meget bedre end jeg nogensinde kommer til at kunne lave en, haha. Jeg har dog, istedet for at bruge to dåser, kun brugt én, og bare brugt "røret" fra den som selve kameraet.
Hvad syntes i om collagen, er det det samme, som i ville tage med til stranden?

4 kommentarer :

  1. Ville tage meget af det samme med. ;)

    woonderstruck.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Jeg tror også jeg ville tage noget a la det samme med :) - fedt indlæg!

    planetenjulia.blogspot.dk

    SvarSlet