27.6.13

New ins


#1 Trøje fra New Yorker, til 130 kr. #2 Tee fra Only - sat ned til kun 50 kr. #3 Sløjfe-hårelastikker fra H&M - 10 kr. (!!!)
Da jeg i går var med min søster Camilla og vores veninde Sisse i Rosengårdscentret, fik jeg købt ovenstående ting. Jeg er specielt vild med den første, den fra New Yorker. Jeg syntes at kraven og den sorte sløjfe er sådan en fin detalje, og jeg er seriøst helt forelsket i den. Der ud over købte jeg en is og en slushice (haha). Vi hyggede os rigtig meget, og jeg er glad for mine nye ting.  Lige pt går jeg og stresser over at pakke, for på lørdag skal jeg hen til min far, og holde sommerferie i tre uger. Der er meget der skal pakkes (selvom jeg er nået ret langt) og jeg hader virkelig at pakke. Desuden, så har jeg fødselsdag på søndag, D. 30 juni, så der er også en del fødselsdage jeg skal holde. Først, så holder jeg den med min mor og hendes side af familien imorgen, fra lørdag-søndag kommer pigerne fra klassen og overnatter og på et eller andet tidspunkt, som endnu ikke er fastlagt, skal jeg også fejre fødselsdag med min far og hans side af familien. Men det er nu skønt med fødselsdage! Og hey! - sommerferie imorgen (!!!), hvor bliver det bare dejligt! Jeg skal bla. på camping med min far, om ikke så lang tid siden, så i skal ikke forvente alt for mange indlæg - men jeg vil opdatere på bloggen så ofte som muligt, og måske planlægge et par indlæg til jer.
Hvad skal i lave i sommerferien? Ud at rejse, eller bare være hjemme?

8 kommentarer :

 1. Elsker nummer to top!
  Skal på Nibe festival i en dag, ellers har jeg ikke rigtigt nogen planer endnu. Tager det som det kommer. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Det lyder rigtig hyggeligt! :)

   Slet
 2. Vildt fede ting, fin blog!

  Blogbysilje.blogspot.com

  SvarSlet
 3. SÅ flotte ting!
  Jeg har en giveaway kørende, som slutter imorgen - du må meget gerne kigge forbi og evt. deltage!
  http://emiliewang.blogspot.dk/2013/06/giveaway.html#comment-form
  Kys

  SvarSlet
 4. Hvordan har du lavet sangen til en linie? :)


  www.blogningbyamalie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at poste videoen direkte fra Youtube.
   Start med at find videoen på youtube, og tryk så på "del" under videoen - og vælg det orange ikon "blogger". Når du kommer frem til et indlæg med videoen i, skal du trykke på "rediger HTML" oppe i højre hjørne. Tallet der står efter "height=", skal du ændre til den højde du vil have at videoen skal være. Jeg har brugt 40. Tallet der står efter "width=", skal du ændre til din ønskede længde, og gå så tilbage til "skriv".
   Derefter kan du enten udgive indlægget, eller gemme det som en kladde hvis du vil lave mere på det ;)

   - Håber at det var nogenlunde forståeligt :)

   Slet