4.6.13

OOTD-detalje

I får bare lige et par hurtige billeder, af de smykker jeg havde på mine hænder idag. De tre spinning ringe fik jeg i konfirmationsgave, armbåndende var også en konfirmationsgave og neglelakken er fra Essie, og hedder Sweet Talker. Men den har jeg faktisk først lagt på her for ikke så lang tid siden, haha. Ellers har jeg faktisk ikke lavet så meget idag, jeg har ligget ude i haven med 'min hund' Coco og lige nu sidder jeg og ser en film. Og så glæder jeg mig sindssygt til at kunne sove længe imorgen og have fri! Og så undskylder jeg forresten for at billederne er i forskellige nuancer. Ret kikset, haha.
Og okay, okay. Fordi at en del af jer meget gerne vil have den guide på dåsekameraet jeg lavede, så skal jeg nok fortsat prøve at filme den, men i må bare holde øje med bloggen og se om den kommer op, eller ej. Kys.

6 kommentarer :

 1. Jeg er vild med dine ringe (:

  http://nannalowthomsen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Er vild med neglelakken og ringene!

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Ringene er virkelig søde! Har du nogen anelse om hvor de er fra? :)

  - sweetlove-bloggen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ringene er fra Spinning, og kan bla. købes i Gottes sølv og guld - og mange andre steder! :)

   Slet