24.6.13

Sankt Hans yesterday and outfit today

Outfit: Tee//Monki - Jeans//Cheap Monday - Watch//Bering - Rings//Spinning.
Jeg lavede ikke det store i anledning af Sankt Hans igår, jeg var dog oppe ved min lokale spar for at se bålet blive tændt og tage lidt (mange) billeder af det - og det var da også meget hyggeligt. Idag har jeg outfittet ovenover på. Det er noget jeg typisk ville have på. Enkelt og afslappet, bare med en tee, men stadig rigtig fint efter min mening. Hvad syntes i om det?

8 kommentarer :

 1. Super fedt outfit og gode billeder (:
  Håber du vil kigge forbi min blog, og så kunne vi måske følge hinanden..

  KYZZ.... <3

  fashionislikecandy.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   Jeg tager da lige et kig<3

   Slet
 2. Elsker din tee, hvad kostede den sådan cirka?

  http://line-in-wonderland.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Den var ikke særlig dyr, 120 kr. eller der omkring, kan ikke helt huske det :)

   Slet
 3. Super fede billeder!
  - Tænkte på om du ville følges? Du kan skrive en kommentar på min blog hvis du vil :)
  Knus og kram livsofiek.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Enkelt og flot. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet