23.6.13

Summer inspiration

Alle billederne er fundet på weheartit.com
Har lige siddet og lavet den her sommercollage til jer, med lækker sommer inspiration. I skrivende moment sidder jeg under dynen med en kop the, tjekker blogs og tumblrs og håber på, at vi snart får noget rigtigt sommer. Jeg glæder mig ihvertfald til at det igen bliver varmt, og solen kommer frem, det bliver såå dejligt. Hvad har i af planer i aften, nu hvor det jo er Sankt Hans?

8 kommentarer :

 1. Virkelig dejlige billeder!

  SvarSlet
 2. Årh, dejlige billeder!
  Jeg lavede intet specielt i går til Sankthans, da det regnede ret så meget. :(

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Årh, hvor ærgeligt! Vejret var helt vildt fint hos mig ;)

   Slet
 3. WOW! Nogle fede billeder:)

  Sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet