5.6.13

Summertime!

Summertime!
Jeg sad lige på Polyvore og lavede denne collage med summeroutfits, som jeg virkelig elsker! Som altid skal i bare trykke på billedet for at se, hvor tingene er fra. Tænker at de forskellige outfits også vil være søde til en strandtur - med en bikini indenunder, så man bare kan tage tøjet af hvis man skal i havet. Og så kunne man jo desuden udskifte skoene med nogle sandaler. Imorgen skal jeg op i byen for at spise brunch med min familie, hvor bliver det bare lækkert!  Hvad syntes i om outfitsne?

7 kommentarer :

 1. Hvor er de bare fede!

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det er nogle virkelig fede outfits du har fået lavet her!
  Jeg kunne sagtens bruge det hele, haha :)

  Kunne du tænke dig at følges? Jeg har selv lige starten en blog? :)
  Knus Sarah
  http://sarahthjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   - Jeg vil ihvertfald tage et kig på din blog ;)

   Slet
 3. Fede outfits!

  Kig gerne forbi, hvis du har lyst :-)
  www.whenwonderscollide.blogspot.dk

  SvarSlet