5.6.13

Verdens nemmeste (og sunde) pandekager!

Der findes bare intet bedre end at sove længe, og så spise morgenmad på sengen! Eftersom jeg har fri idag, og havde god tid, lavede jeg de her sunde, nemme og mættende pandekager. Jeg lavede dem i mikroovnen, og de smagte faktisk helt vildt godt. Tænker, at i måske vil være interesserede i en opskrift, så det får i!

Ingredienser (jeg fik 6 stk. ud af denne mængde):
- 1 most banan
- ca. 1,5-2 dl havregryn (alt efter hvilken konsistens du ønsker)
- Evt. lidt kanel, sukker, vanillesukker el lign.
Sådan gør du:
- Bland det hele sammen, og form dejen til små pandekager. Læg dem på en tallerken med bagepapir, og put dem i mikroovnen. Jeg gav hver pandekage 2 min., men igen, bare hold lidt øje med dem og så er det jo forskelligt hvordan man kan lide dem. Men jeg syntes at 2 min. passede fint.

Her om lidt tager jeg over til min far, hvor jeg skal være hele dagen, og også spise aftensmad der, så det bliver rigtig hyggeligt! Det er jo fars dag i dag, hehe.

4 kommentarer :