20.6.13

Wants right now

Wants right now
Hold da op, hvor har jeg en masse ønsker lige for tiden som jeg slet ikke vidste, at jeg havde, før igår. Morrocanoil, eos og en BB-cream. Har aldrig prøvet nogle af delene, så det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Jeans fra Dr. Denim, ååh de er så dejlige. En bikini, solbriller fra Ray Ban, digi -kamera til at tage med på farten, sommersandaler osv. osv.. Jeg kunne jo blive ved! Som altid skal i bare klikke på billedet for at se, hvor tingene er fra! Har i selv nogle af tingene, og i så fald, kan i så anbefale dem?

4 kommentarer :

 1. Har parfumen. Den er så god!

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg har ingen af delene men der er mange jeg selv ønsker mig så sindsygt højt.. Dr. denim bukser, sandaler, solbriller, pæn bikini, Naked 2, Nike air force 1 osv!!
  Til gengæld har min veninde Nike skoene og de er simpelthen så fine. ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde man bare pengene til det.. :)

   Slet