28.7.13

2 summeroutfits

3 summeroutfits

I får lige hurtigt en Polyvore med to sommer outfits, som jeg personligt er helt vild med. Jeg kan specielt godt lide outfittet til højre, de der shorts der, altså! I skal bare trykke på billedet for at se, hvor tingene er fra. Hvad syntes i? Hvis i har idéer til indlæg, eller bare indlæg som i godt kunne tænke jer at jeg lavede, så skriv det endelig i kommentaren, for jeg kunne virkelig godt bruge lidt inspiration! Det meste af dagen idag har jeg brugt på film og serier, og det regner jeg også med at jeg bruger resten af dagen på. Imorgen går turen til Tyskland. Kys.

4 kommentarer :

  1. Jeg er nok også mest til outfit to. :)

    SvarSlet
  2. Jeg elsker virkelig begge sæt!

    - Jeg kunne godt tænke mig at se outfit of the day, DIY, hauls og sådan.


    sweetlove-bloggen.blogspot.dk

    SvarSlet