15.7.13

20 random facts about me

1. Jeg ser hverken PLL eller GG. 2. Jeg holder sommerferie i DK i år. 3. Jeg går næsten altid og rydder op i et eller andet, jeg kan ikke klare rod. Ellers går jeg bare og retter på ting, så de ligger pænere. 4. Jeg er nærig med penge når jeg skal købe noget til mig selv, seriøst. Jeg bruger virkelig lang tid på at overveje hvor vidt jeg skal købe det eller ej. 5. Jeg er nok liiidt for afhængig af instagram (ups).. 6. Jeg har dage hvor jeg elsker mit hår, og dage hvor jeg hader det helt sindssygt, og bare har lyst til at hive det af (men hvem har ikke det?). 7. Jeg kan få timevis til at gå med weheartit, tumblr, youtube og blogs. 8. Jeg er meget selvkritisk. Hvis noget af det jeg laver ikke er godt nok - så laver jeg det om. 9. Jeg elsker neglelak, og har næsten altid noget på mine negle. 10. Det bedste ved at blogge er de søde kommentarer jeg får fra jer, hihi. 11. Jeg er god til at skræmme mig selv - hvis jeg går udenfor om aftenen, eller bare kigger ud af mit vindue om natten, forestiller jeg mig at der er mordere og alt muligt, så jeg bliver vildt bange - så dumt, haha. 12. Jeg craver et par hvide sneakers siiiindssygt meget lige nu. 13. Jeg har en tvillingesøster, som er kun 12 minutter ældre end mig. 14. Jeg hader myg, edderkopper, natsværmere, fluer, biller osv. osv. 15. Jeg elsker elsker elsker elsker vandmelon. 16. Jeg har svært ved at blive brun, og misunder alle dem der bare kan ligge sig ud i en time, og så blive mega brun. 17. Jeg har græske fødder. 18. Jeg tænker allerede meget på min fremtid. 19. Min søster og jeg laver de underligste ting sammen, seriøs. I vil ikke engang vide hvad, haha. 20. Jeg laver små sedler til alt. Blog-idéer, næste køb, to-do's, lektier, pakkelister osv. osv. På den måde kan jeg nemmere overskue alt.

14 kommentarer :

 1. Hold da op, jeg minder meget om dig så. Jeg har bare ikke græske fødder og en tvillingesøster. :')

  maryoumas.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Dejligt at lære dig bedre at kende. :)

  // pparalyzed.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at du syntes! :)

   Slet
 3. Hahah, nr. 11, sådan gør jeg også, så dumt ;-)

  http://ordinarythingsbyme.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. fedt indlæg!! :)

  - skal vi følges?

  // http://mixedbows.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Sød og inspirerende blog. Vi kunne evt. følges? Smid en kommentar på min blog, hvis det har interesse.

  http://erica-schou.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Elsker sådanne indlæg :)

  www.josefinechristensen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er jeg glad for at høre :)

   Slet
 7. Jeg kender nr. 16.. er ginger, og jeg bliver ALDRIG brun.. kun rød! Ville også ønske at jeg kunne få farve, eller bare i det mindste ikke blive solbrændt ^^
  Rigtig sød blog!

  piefriends.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh ja, det er bare så træls! Er også selv rødhåret jo, heheh :)

   Slet