8.7.13

Beautiful sunset over the sea

I går var jeg nede ved stranden (som forresten er fantastisk, med sand hele vejen igennem) for at se solnedgangen, sammen med min far og min søster. Det var fantastisk smukt, dog en smule køligt fordi det blæste, men det gjorde nu ikke så meget. Jeg fik taget billederne ovenover, og jeg syntes faktisk at de blev helt fine - i forhold til at de er taget med min mobil. Ellers nyder jeg bare at være på camping. Vejret er skønt! Btw, så har jeg valgt at slette min spørgerunde, fordi jeg simpelthen ikke har fået spørgsmål nok. Hvad syntes i om billederne? Kys og kram.

8 kommentarer :

 1. Smukke billeder!

  pparalyzed.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er billederne bare smukke!

  http://afakeorginal.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det er virkelig nogle smukke billeder, man kan virkelig leve sig ind i den smukke næsten livsbekræftende stemning :)

  - Nanna
  www.nannafrederiksen.dk

  SvarSlet