30.7.13

DIY | Lysestager

Den ene af lysestagerne (den til venstre) lavede jeg for rigtig lang tid siden, men jeg har bare aldrig fået vist jer den. Idag lavede jeg så en mere, fordi jeg syntes det var finere hvis der var to ved siden af hinanden. De står i mit vindue og pynter rigtig fint nu - og så er de altså bare så nemme at lave! Det eneste du skal bruge er en eller anden form for flaske, avispapir, saks, lim og et langt lys, og så klipper du egentlig bare små firkanter ud af avispapiret, og klistrer dem på flasken. Når den er helt tør kan du putte lyset i. Hvad syntes i om dem?

15 kommentarer :

 1. De er vildt fede!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det ser vildt fedt ud! :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine(:
  Det er så hyggeligt med lys, når det begynder at blive lidt koldere udenfor.
  Der bruger jeg i hvert fald ofte lys(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Rigtig fin idé ^_^ det ser vældig sødt ud :3

  Maria xx
  thefashionsucker.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er de dog fine! Også en god gaveidé, hvis man vil give noget personligt/hjemmelavet ved siden af "den rigtige gave" :-)

  SvarSlet
 6. Er vild med dem! :-)

  www.amaliefernande.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. De er virkelig fine! Rigtig flot resultat :)

  Tænkte om du ville kigge forbi min blog? ;D

  http://danish-emma-schultz.blogspot.dk

  SvarSlet