6.7.13

New in og camping

Renseservietterne og tasken er begge fra H&M. Her i torsdags var jeg med min søster i Rosengårdscentret, for at købe et par enkelte ting. Renseservietterne har jeg allerede prøvet, og de er rigtig, rigtig gode. Tasken købte jeg til strand- og pool brug, så jeg kan have shampoo, håndklæder osv i den, når jeg skal på stranden/i poolen. Min søster købte faktisk den samme til min veninde Sisse, i anledning af hendes fødselsdag, men jeg kunne simpelt hen ikke stå for at købe den selv. Er forelsket i både farverne og mønstret, og så er den meget rummelig. Lige pt. er jeg på camping, og bor i en lejet hytte med min søster og min far, og her er bare fint. Har allerede været i poolen, hvor jeg havde min taske med, hihi. Vi har computer med, så derfor kan jeg godt blogge (kan dog ikke love hvor meget, men vil prøve på at blogge så meget som muligt).. Hvad syntes i om tingene, og nyder i ferien? Det gør jeg nemlig!
HUSK: at du kan følge mig på min instagram: ceciliebinau hvor jeg hver dag kommer med opdateringer fra min campingtur!

10 kommentarer :

 1. Fine ting. :)

  pparalyzed.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Fine ting!

  planetenjulia.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Fine ting, det var en rigtig hyggelig tur ;)
  www.myjourney-camilla.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Jeg elsker det net - jeg er alt for taske afhængig .. (;

  Knus http://nannalowthomsen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg virkelig også!
   Har brugt det hver dag, hehehe :)

   Slet