24.7.13

Summer nailpolish


Essie's Lilacism - Essie's Sweet Talker - Essie's Peach Daquiri - Color Show's Pow Green - Hot Makeup's Wild Thing.
Idag jeg kørt/cyklet i vandcykel på Odense å med mutti og søster, spist is, lakeret negle, slappet af, nydt det dejlige vejr og nu ser jeg så Pll, fordi vi har fået netflix hjemme hos os, wee. Så dejligt! Og serien er lige så fantastisk som folk har sagt, den er vildt spændende.. Nu vil jeg se videre. Kys.

6 kommentarer :

 1. Ih PLL er en genial serie!
  Faldt lige over din blog og den er super flot og inspirerende!

  Vil du ikke være skøn og tage et kig på min? (-;
  http://sofiescurlymess.blogspot.dk

  - Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig!
   Årh, tusind tak, hvor er du skøn! :)<3

   Slet
 2. PLL er helt klart min yndlingsserie. :)

  // pparalyzed.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Omg, elsker Pretty Little Liars! Er lige nået til sæson tre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare det bedste! Jeg er kun ved sæson to :)<3

   Slet