11.7.13

Those days

De dage hvor man bare slapper max af og nyder sommerferien fuldt ud - det er så skønt! Tidligere idag var jeg i Hirtshals, hvor vi var inde i Nordsøens Oceanium (noget..). I hvert fald, så var det sådan noget akvarie-noget med fisk osv, og det var faktisk rigtig spændende. Nu sidder jeg bare og læser i det nyeste Vi Unge (som jeg lige har lånt af min søster, hihi) og spiser en Ben&Jerry's is.

14 kommentarer :

 1. Er det, det fra juli? Hvis det er ved du om det er kommet ud i butikkerne Jeg er nemlig med i viunge bloggerstyle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra juli, ja. Min søster købte det idag i en spar, så vil tro det er udkommet, men om det er udkommet alle steder ved jeg ikke. Er din blog ikke livsofiek.blogspot.dk? Den kan jeg nemlig ikke finde i bladet, hmh.. ;)

   Slet
  2. Det er mig der har kludret i det ;)) Det er først i August, undskyld den forvirring! - men ja, der er intet bedre end ben & jerrys, og viunge!

   Slet
  3. Det er helt iorden! :)
   Nej, det er der nemlig ikke, hehe! :D

   Slet
 2. Min onkel er en af cheferne på Nordsøen. :)

  SvarSlet
 3. Det er skønt at slappe af! :)

  // pparalyzed.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hej Cecilie. Tillykke med at blive en af sommerens dejlige bloggere på min blog!
  Du har en rigtig god blog med fine billeder (håber det er ok at jeg lånte dem lidt).

  Knus
  miekathrine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, mange tak! Kigger forbi med det samme :)

   Slet
 5. Det lyder godt!
  Super fin blog du har, har du lyst til at følges?

  //amandadamtoft.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil i hvert fald tage et kig på din blog! :)

   Slet
 6. Super lækker blog du har! :-)
  Vil du tage et kig forbi min blog, og måske blive fast læser?
  www.michellebentzen.blogspot.dk

  SvarSlet