19.7.13

What i think is a must for this summers wardrobe

summer
Enkle, basic toppe, net (?), sandaler, skater skirts, printede shorts og pastel-lakker (m.m.) er alle ting som jeg mener bør indgå i den perfekte sommer garderobe - desværre kan jeg kun sætte hak ved basic tops (som jeg godt kunne bruge lidt flere af), nettene og pastel-lakker. Har seriøst brug for et par lækre sandaler og nogle nederdele, heldigvis regner jeg med at jeg snart skal ud og shoppe, så der vil jeg se om jeg ikke kan få fat i nogle af tingene. Jeg undskylder meget for min elendige og uregelmæssige blogning på det seneste - jeg lover at det nok snart skal blive bedre! Faktisk har jeg allerede en del idéer til jer, hvor der bla. indgår en video, uuuuh. Jeg har allerede selv en idé til en video, men er der noget bestemt i kunne tænke jer at se? For så vil jeg nemlig også tage dét med i mine overvejelser. Kys.

8 kommentarer :

 1. Du har så ret! lige mine ord med tingene <3

  bloggingbyvictoria.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihih, det er jeg glad for at høre!<3

   Slet
 2. Giver dig ret i tingene!

  // pparalyzed.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Rigtig fint indlæg :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. I totally agree !!
  knus http://gladesol.blogspot.dk

  SvarSlet