12.8.13

Chocolate cookies

I dag har jeg bagt de her lækre cookies med mørk chokolade, lys chokolade og hasselnødder. Dygtig som jeg er kom jeg til at give dem liiige lidt for meget, så de blev en anelse for brune (upsi), men de smager altså godt alligevel, heheh. I opskriften stod der at der blev 30, men jeg fik det altså kun til 12 stykker, som var lidt store. I får lige opskriften her:
Du skal bruge 100 gram smør, 50 gram sukker, 150 gram hvedemel, 4 spsk. mælk (jeg brugte skummetmælk), 2 tsk. vaniljepulver, 2 tsk. bagepulver og fyld efter eget valg. Jeg har brugt ca. 50 gram lys chokolade, 50 gram mørk chokolade og 50 gram hasselnødder.
Sådan gør du: hak chokoladen og hasselnødderne og bland alle ingredienserne sammen (jeg tog chokolade+hasselnødder i som det sidste). Læg en klat dej i ønsket størrelse på en bageplade med bagepapir, og tryk den flad. Gentag dette til alt dejen er brugt. Bag i 8-10 minutter ved 200 grader C. Og husk endelig at holde øje med dem så de ikke får for meget lige som mine, hahah! Men så må jeg jo bare forsøge igen en anden gang, for nu har jeg alle ingredienserne. Kys.
Forresten, så skal jeg lige huske at nævne, at man nu også kan kommentere som anonym - det er  kun på prøve, og så må vi se hvordan det går.

12 kommentarer :

 1. De ser godt nok lærke ud :)

  SvarSlet
 2. Enig med Asta - ser virkelig gode ud!

  http://www.matildesblog.com/

  SvarSlet
 3. De ser meget lækre ud! c:

  SvarSlet
 4. De ser gode ud!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hmm de ser virkelig gode ud!

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Hvor ser de lækre ud, får lidt en trang til cookies nu ;-)

  www.amaliefernande.blogspot.dk

  SvarSlet