2.8.13

DIY | Lille skål lavet af gamle magasiner

Hvor føler jeg mig bare kreativ, hihi! Hele to diy's på så kort tid, væn jer nu ikke til det. Jeg havde set noget lignende det her på pinterest, men jeg tilpassede det så, og brugte ting jeg selv havde. Det er en lille skål, lavet af små stykker papir, fra et magasin (jeg brugte bare det man kan tage gratis i Magasin). Den er ret holdbar, selvom den er lavet af papir, for der er både flere lag og en masse lim. Faktisk lavede jeg den kl. 02 i nat, haha. Da jeg så vågnede lappede jeg den lige de steder jeg ikke havde fået med og gav den lidt mere lim, lod den tørre og så var den klar til brug! Der er et eller andet helt vildt fint ved den, som jeg er helt vild med. Tænker at den vil være fin enten bare som pynt, eller til at opbevare små ting fx. hårelastikker og hårnåle, eller måske læbepomader hvis man har mange af dem, eller noget helt tredje. Kunne i evt. tænke jer en guide, og hvad syntes i om den? Kys.

15 kommentarer :

 1. Hvor er den fed! Vil rigtig gerne have en guide.
  Knus Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak!
   Det vil jeg prøve at arbejde på så :DD

   Slet
 2. Vil meget gerne have en guide! :)


  sweetlove-bloggen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Vil SÅ gerne se guid til den. Den er super smuk, og mine venner vil helt sikkert, finde ud af det! :-)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er den bare sød! Super godt lavet :)

  Knus Michelle ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Du er jo så kreativ! Super fin idé. :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Ihh, hvor er den fin! Jeg kunne virkelig godt tænke mig en guide :)

  SvarSlet
 7. Den er super fin! Kunne godt tænke mig en guide ^.^

  http://www.peculiarwold.blogspot.dk/

  SvarSlet