11.8.13

Back 2 school
Jeg ved ikke hvor mange af jer der starter i skole allerede i morgen, jeg starter i hvert fald først onsdag (iih, lige et par ekstra fridage til mig).. Men uanset hvad, så syntes jeg at i skal have lidt outfit inspiration til outfittet første skoledag - jeg har det i hvert fald sådan at jeg gerne vil være lidt fin første dag (og selvfølgelig også alle andre dage), hehe. Da jeg føler mig bedst tilpas i jeans, når jeg er i skole, er det det jeg har valgt til mine to outfits oven over. Jeg er helt vild med begge outfits, specielt den stribede zara trøje og kenzo tee'en kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i.. Desuden er de hvide Nike sko også bare åh så fine, og passer til alt. Starter I i skole mandag, eller onsdag (eller en helt anden dag)? Hvad syntes i om outfitsne? Kys.

8 kommentarer :

 1. Elsker cardiganen og den sorte taske!

  Welcometowonderlandsara.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Elsker det første sæt!
  Jeg starter i skole imorgen. :)

  SvarSlet
 3. Jeg startede i dag :) Jeg er helt vild med den stribede trøje fra venstre sæt, og cardiganen fra højre sæt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du havde en god første skoledag!
   De ting er jeg også helt vild med :)

   Slet
 4. Fed collage! Jeg starter onsdag :)

  Missdecodeme.blogspot.dk

  SvarSlet