27.8.13

Lately

Drukket Cocio shake (aka. gud) | Spist softice med alt for nice krymmel på Flakhaven
Hørt opera-halløj i Kongens Have | Hørt Panamah til torsdagskoncert i Kongens Have | Hygget med bassen

De af jer der følger mig på min instagram, hvor jeg opdaterer næsten dagligt (ceciliebinau) har sandsynligvis allerede set de her billeder, men jeg tænkte at det var en god måde på at give jer et lille indblik i hvad jeg går og laver, haha. Jeg er lige blevet færdig med nogle geografilektier og dansklektier, og vil nu starte på noget matematik (øv for lektier). Kys.

8 kommentarer :

 1. Jeg bryder mig ikke om din header..

  SvarSlet
 2. Kunne bedre lide den gamle header :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har også selv været meget i tvivl og ved ikke helt om jeg beholder denne ;)

   Slet
 3. Vælter også i lektier.. :(

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Prøv at bytte dine sorte snørebånd, med de hvide der fuldte med, det ser dobbelt så frisk ud!
  Vil du foresten ikke følges? http://turquoise-and-caicos.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet!
   Tager lige et kig på din blog<3

   Slet