14.8.13

Picture collage

Se, hvad jeg har lavet, som nu hænger fint på min ellers helt kedelige, hvide skabsside.. Egentlig har jeg bare fundet nogle billeder på weheartit, lavet collager, printet dem ud, klippet dem ud og klistret dem op i form som et hjerte - men jeg er helt vild med resultatet! Jeg har valgt nogle billeder, som inspirerer mig.
Jeg startede i skole i dag, i 8. klasse, hvilket egentlig var fint nok. Det var dejligt at se alle mine veninder igen, i hvert fald. Vi fik hverken bøger eller lektier for, og de næste par dage skal vi bare lave noget HCA-noget som skal udstilles i Odense, og når vi så får fri 13:20 hver dag, så er det lige til at overkomme! Pt sidder jeg med min søster, en pose chips (selv om jeg ikke burde, ups. Så må jeg hellere træne lidt senere) og ser Lost. Hvad syntes i om min billede collage?

12 kommentarer :

 1. Ihh, hvor er det fint! Du virker altid så kreativ :) Vil du ikke lave en roomtour?

  http://ordinarythingsbyme.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :D
   Jo, det vil jeg da overveje! Jeg mangler bare lige et par småting på mit værelse.

   Slet
 2. Det ser bare vildt godt ud!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Synes det ser så superfedt ud! Så også en amerikansk blogger lave det, jeg bliver nød til at prøve! :D

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot, virkelig! <3 Du laver altid så inspirerende indlæg :O

  SvarSlet
 5. Det ser da godt nok utrolig godt ud. Utrolig inspirerende indlæg og blog.

  Camillal.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Hvad er det de "sidder fast" på? :) super fedt, forresten <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bare brugt tape under dem til at sætte dem fast :)<3

   Slet