16.8.13

Playlist pt.

Miley Cyrus - We can't stop || Avicii - Wake me up || Naughty Boy - La La La || Macklemore & Ryan Lewis - Can't hold us || Imagine Dragons - Radioactive || Jonathan Clay - Heart on fire || Adele - Someone like you || Rihanna ft. Mikky Ekko - Stay || Katy Perry - Roar || Panamah - Børn af natten || Zara Larsson - Uncover || Passenger - Let her go || Bastille - Pompeii ||  Little mix - Change your life  || One Direction - Little things

Her får i lige et lille udpluk af, hvad jeg lytter til lige for tiden. Jeg lytter til meget forskelligt - også stilmæssigt - og så er det de nyere sange der fanger mig mest.. Jeg har ikke én yndlingssang, men en masse jeg godt kan lide, og det skifter hele tiden.. Hvad lytter i mest til lige for tiden? Kys.

10 kommentarer :

 1. Lytter til meget af det samme. :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Mit er stort set det samme, haha. :-)

  http://maryoumas.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Hej!:)

  Jeg ved du selv har lavet din header, så jeg tænkte på om du ville lave en til mig?

  Jeg hører meget af det samme musik, og jeg har heller ikke direkte nogen favoritter. ^^ Ellers skulle det da lige være One Direction eller ed Sheeran^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, det vil jeg desværre ikke. Jeg laver ikke headers til andre, for det har jeg simpelthen ikke tid eller overskud til :)

   Slet
 4. Lige nu lytter jeg ret meget til Roar af Katy Perry, Thinking about you af Calvin Harris ft. Ayah Mayar (?) og Jar of Hearts af Christina Perri

  SvarSlet
 5. Jeg lytter til mange af de samme numre, fin blog!

  SvarSlet