21.8.13

Stress, stress, stress

Da jeg kom hjem fra skole idag satte jeg mig ned med min computer, tysk lektier og sund frokost - bestående af alt godt fra køleskab+skab. Nu sidder jeg bare og ser DM i dressur, heheh.. Jeg undskylder meget for min dårlige blogning.. Forklaring følger, måske en gang i morgen. Kys.

6 kommentarer :

 1. Min blogning har heller ikke været for skarp lige for tiden, virkelig øv! Super lækker frokost :-)

  Knus Michelle ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Heheh, godt jeg ikke er den eneste - men virkelig træls ja!

   Slet
 2. Min blogging er også lidt sløv for tiden, pga. skole :) Det tager sørme meget tid!

  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt sikkert også! :))

   Slet