21.8.13

Winther musthaves & forklaring

winther musthaves

Jeg har samlet et par vinter musthaves til jer, for vi kan lige så godt indse det - vi går mod den koldere tid, og inden vi får set os om er det vinter og rigtig koldt udenfor, og vi kan lige så godt begynde at forberede os allerede nu.. Faktisk, for at det ikke skal være helt løgn, så glæder jeg mig rigtig meget. Jeg elsker at gå i store sweaters, at pakke mig ind i tæpper og dyner, holde sneboldkampe og hele stemningen over det. Oven over ser i et par ting, som i følge mig er rigtig vigtige når det bliver vinter og koldt. Halstørklæde, hue og handsker er et must, specielt på de iskolde morgener på vej i skole - der vil man altså bare ikke fryse sine fingre af, eller blive forkølet. Vinterstøvler holder fødderne varme, og er praktiske at gå i, når der ligger sne og sådan noget. Desuden, så er støvler bare så lækre! Store sweaters er endnu et must, hvis man ikke vil fryse. De er så fine, og man kan få så mange forskellige med fine farver og mønstre. Der ud over findes der altså bare ikke noget bedre end bare lige at hoppe ned i en stor strik, og så er man klar og lækker. Sorte jeans kan jeg simpelthen ikke leve uden, og specielt mine sorte fra Dr. Denim har siddet på mig konstant siden jeg købte dem.. De passer bare til at, og er såå lækre. Hvilke ting er jeres vinter musthaves? Glæder i jer også til vinter, ligesom mig, eller skal det bare overstås?

Grunden til at jeg ikke har blogget særlig meget her på det sidste, er for det første at jeg bare ikke har særlig meget tid med både skole, lektier, veninder og familie. Og jeg bliver altså bare nødt til at prioritere skolen først - specielt nu hvor jeg er startet i 8. klasse. Der ud over, så er 'mit' kamera gået i stykker (længere historie, som jeg ikke lige gider ind på) og jeg har derfor også lidt mistet lysten og inspirationen til at blogge. For jeg ved jo godt at folk ikke gider at læse en blog med dårlige billeder, og det ved i også godt. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men det er sådan landet ligger, og det er der ikke så meget at gøre ved. Jeg har dog et Canon digitalkamera jeg kan bruge, det er bare ikke helt det samme. Så ind til jeg får eller køber et nyt spejlrefleks (har lidt kig på et Canon eos 600d) så må i altså leve med en lidt dårligere billede kvalitet (det bliver som billedet i forrige indlæg 'stress, stress, stress'). Selvfølgelig stopper jeg ikke på bloggen, jeg skal bare lige falde ind i en god rytme igen, hvor der ikke går fem dage mellem hvert indlæg. Så ind til da håber jeg bare at i er forstående og tålmodige! Har i idéer til blogindlæg? Det ville være en stor hjælp! Kys.

19 kommentarer :

 1. Virkelig flot blog du har! Elsker dit layout! Har selv nogle Dr. martens, og de er bare så dejlig at have på!
  Tænkte på om vi skulle følges på GFC? Hvis du har løst, kan du skrive en kommentar på min blog..
  www.alberterisomjensen.blogspot.dk
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Jeg tager da lige et kig på din blog :)

   Slet
 2. Super lækre items. Jeg har en trøje der minder om den stribet. Den er virkelig lækker, og dejlig varm (Y)

  Super duper dejlig blog, med fangende indlæg, og flot layout!

  http://idalisette-mylife.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Uff, den lyse strik måtte gerne ligge i mit klædeskab ;)

  Hvad med room tour, yndlingssmykker, et indlæg med din skoletaske, penalhus, bogbind etc.? Jeg elsker i øvrigt når du laver collager! :)

  http://ordinarythingsbyme.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare helt vild med den!
   Tak for forslagene!! :D

   Slet
 4. SKØNT LAYOUT! SKØNNE TING! Men hallo? Vinter musthaves? Come on! Solen skiner stadig udenfor NYYYD DET NU! :-D


  http://anna-smiler.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Heheh, da jeg skrev det var det siindsygt koldt udenfor, haha!! :D

   Slet
 5. Fine ting du har fundet, elsker dr Martens støvlerne. Jeg ville elske at se en roomtur, og nogle af dine musthaves i din garderobe! For resten, kan jeg se, at du har godt styr på Polyvore, så jeg ville lige høre, om det er gratis at oprette en profil? Tak på forhånd!

  Xoxo Anna.
  http://factfictions.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Fede ting!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Uhh glæder mig til at jeg kan bære halstørklæder og handsker igen. Fine ting du har fundet.

  camillal.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Hej Cecilie.
  Har set dine weheartit collager, og andre collager, de er virkelig flotte! Hvordan laver du dem?
  Kram Anna

  SvarSlet
 9. Canon EOS 600D er et rigtig lækkert kamera! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har også kun hørt godt om det! :)

   Slet