5.8.13

Trænings inspiiiration

Untitled #53
I dag bliver det bare lige til en hurtig collage med træningstøjs inspiration, da min søster og jeg skal over til vores veninde, og sove sammen hos hende!... Når man nu alligevel træner, løber osv og kommer til at svede, så kan man da lige så godt se godt ud i tøjet. Jeg har det i hvert fald bedst med at træne og løbe hvis jeg har noget tøj på som jeg føler mig til pas i, og som jeg syntes er pænt.Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at træne eller tage en løbetur i sættene oven over. Når det gælder træningstøj, så er jeg helt vild med en masse stærke farver. Jeg har en eller anden ting med Nike, specielt deres sko, hehe.. Der ud over er der også både vand og snacks på collagen, som man jo skal huske efter at have trænet/løbet og i det hele taget været aktiv, tasker, hårelastikker til at sætte håret op, hvilket kan være en fordel, mm.! Hvilket sæt kunne i bedst se jer selv træne i? Kys.

4 kommentarer :

 1. Jeg elsker også Nikes ting! Jeg ville nok foretrække sæt nummer to og tre. :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De har nogle vildt lækre ting! Nr. to og tre er også mine foretrukne :)

   Slet
 2. http://turquoise-and-caicos.blogspot.dk/ Vil du følges? Og må sige WOAW for en flot lille kurv du har lavet nedenunder ;)

  SvarSlet