4.9.13

Summer to fall
Årstiden har skiftet fra sommer til efterår - hvilket jeg slet ikke har noget imod! Selvfølgelig elsker jeg sommerens varme osv, men der er nu noget helt særligt ved efterår og vinter, hehe. I hvert fald, så har jeg oven over samlet fire lækre outfits, som jeg med glæde ville bære! Okay, jeg ved godt at manglen på farver er stor - men mørke farver hører altså til efterået/vinteren og så kunne jeg bare slet ikke stå for tingene! Årh, hvor kunne jeg specielt godt bruge Dr. Martens'ne (skal også ud at kigge på dem, iiih), og alle de lækre sweaters! I skal bare klikke på billedet, for at se hvor de forskellige items er fra. Jeg undskylder (igen, igen, igen) mine manglende indlæg. Undskyldninger er der ingen der gider at læse - så dem springer jeg over! Men i skal vide, at jeg gør mit bedste og at i seriøst er verdens bedste læsere, og jeg elsker hver og en af jer! Kys.

7 kommentarer :

 1. Er heller ikke så meget til farver om efteråret, bortset fra bordeaux og mørkegrøn. Har faktisk et par mørkegrønne dr. Martens, elsker dem så meget <3

  http://ordinarythingsbyme.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Flotte sæt!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Nice sæt du har fundet!!

  http://www.wondermeart.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Virkelig lækre outfits! og fint indlæg :)

  SvarSlet
 5. Rogtig lækre looks! :) Er især vild med den hvide & sorte strik!

  Kig gerne forbi og deltag i en lækker konkurrence: http://itsmypassions.dk/vind-ray-ban-erika/

  SvarSlet