13.9.13

New babiiiies

Efter skole i dag tog jeg med min søster og min muttii op i byen for at shoppe lidt - vi skulle blandt andet kigge på et par vinterstøvler, og see hvad min mor var så sød at forære mig! De er fra Dr. Martens, og de er i ruskind - modellen er egentlig udgået, men de havde lige to par tilbage - i min søster og jeg's størrelse. Jeg er helt vild med dem, og de er simpelthen bare så lækre at have på! Jeg kommer til at bruge dem heeele efteråret og vinteren - dog venter jeg lige til det bliver lidt koldere udenfor med at begynde at brug dem. Fik også et par strikhandsker og lidt undertøj (hihi), men de her skønheder fortjente altså lige et indlæg for sig selv. Kysss!

17 kommentarer :

 1. Hvor er de lækre! Hvad var prisen? (:

  Tag meget gerne et lille kig:
  - http://factfictions.blogspot.dk

  Kram, Anna.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! 1300 kr. mener jeg :)
   Tager et kig med det samme!<3

   Slet
  2. Er de ikke kun 1200? Det plejer de at være.

   Slet
  3. Jeg mener at det var 1300, men det kan godt være at jeg tager fejl :)

   Slet
 2. Har et par mørkegrønne i læder uden for, og jeg glæder mig så meget til at gå med dem igen :)

  http://ordinarythingsbyme.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Alt for lækre sko! :-)

  Knus Michelle Eckert ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Dr. Martens er så lækre! Vil så gerne selv have et par. :(

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. De er super fede vil også gerne have sådan et par:)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor er de altså bare lækre. Og heldigt at der lige var til dig og din søster! :)

  sweetlikehoneypie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var vi også super glade for!

   Slet
 7. Har du droppet bloggen? :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh hvor er jeg glad for, at der stadig er nogle der kigger med herinde!<3
   Selvfølgelig har jeg ikke droppet bloggen, jeg har bare haft brug for en lille pause, fordi jeg simpelthen ikke har haft overskuddet eller tiden - men jeg lover dig, at der snart kommer nye indlæg op!<3

   Slet