1.10.13

Check-in

Undskyld, undskyld, undskyld for den seriøst ringe blogning. Det er snart en måned siden at jeg sidst slog et indlæg op, altså.. Jeg har simpelthen bare hverken haft overskud eller tid til det - jeg har fået et ton lektier for, begyndt til zumba og der er bare sket så mange ting som har gjort, at jeg har trængt til en lille pause fra bloggen. Men stoppet, det er jeg i hvert fald ikke, hehehh. Jeg skal lige have lidt tid til at komme tilbage i en ordentlig rytme, men jeg lover jer at der snart kommer flere indlæg op på bloggen.. Kom endelig med nogle ønsker/forslag til indlæg! Følger i stadig med derude, søde læsere? Kys.

8 kommentarer :

 1. Har savnet at læse dine dejlige blog indlæg!
  Måske kunne du lave lidt flere indlæg, med dagens outift? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er jeg glad for at høre<3
   Mange tak for din ide, det vil jeg tage til mig! :))

   Slet
 2. Håber du vil komme stærkt igen, dine indlæg er meget fine. (:
  - Jeg ville elske en roomtur! Og ellers bare dagens outfit og new in's.

  Kram, Anna
  http://factfictions.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Dagens outfit, new in, give aways, lette snacks?
  Dejligt du er tilbage! :)

  SvarSlet
 4. Alt der har med efterår at gøre; OOTD, favorites, serieanmeldelser etc. :-)

  http://ordinarythingsbyme.blogspot.dk

  SvarSlet