30.10.13

New stripes

Årh, hvor kunne jeg godt vænne mig til denne billedekvalitet hver eneste gang jeg udgiver et nyt blogindlæg (kunne i ikke også?)! Men desværre ikke, nej, heheh. Alle udskolingens lærere på min skole har mandag, tirsdag og onsdag været på kursus, og derfor kom der nogle lærere fra en ungdomsskole. Vi kunne vælge os ind på nogle forskellige hold, og min veninde og jeg valgte så medie hvor vi lærte en masse om fotografering, kameraets indstillinger og fik skudt en masse rigtig fede billeder (bla. billedet ovenover)! Men nu til, hvad indlægget faktisk handlede om - min nye trøje. Jeg købte den i sidste weekend, tror jeg, i H&M til kun en 50'er!! Den er simpelthen så lækker, blød og varm altså, og så passer den til stort set alt fordi den er så basic. Jeg er fuldstændig forelsket i den, og har allerede brugt den en del! Hvad syntes i om den? Fik også et par andre ting, som jeg regner med kommer på bloggen en af de andre dage, måske i et outfit. Kys.

3 kommentarer :

  1. Åh hvor ville jeg gøre alt for at have dine krøller! :)
    http://www.cecilie-bruun.dk

    SvarSlet
  2. Striber er altid et go. ;)

    // white-obsession.blogspot.dk

    SvarSlet