15.11.13

Dear santa...

Untitled #67
Heyyy babes! Selvom jeg faktisk med denne collage bryder min "ikke to collager lige efter hinanden på bloggen"-regel, fordi jeg af en eller anden grund syntes det ser så kikset ud, så får i den altså alligevel lige. Min familie er allerede, for lidt tid siden faktisk, begyndt at spørge efter ønskelister, så jeg tænkte at jeg lige ville komme med et par idéer til nogle juleønsker - og en del af tingene ovenover bliver da også skrevet på min egen ønskeliste! Nogle af tingene er ret dyre, og derfor nok mest drømmetænkning - i hvert fald for mit vedkommende, men man har da vel lov til at drømme, har man ikke? Tænker at nogle af tingene faktisk også sagtens kan bruges som en gave til en veninde eller en søster, fx. neglelakkerne fra Essie og børsterne. Jeg har travlt med lektier, skole, veninder og alt muligt andet hverdagsrelateret, inspirationen og motivationen er i bund, og det begynder at blive så sindssygt hurtigt mørkt for tiden. Jeg har hverken haft overskud eller tid, derfor har bloggen stået lidt stille her på det sidste - håber på snart at vende stærkt igen! Kunne i tænke jer en collage med gaveidéer til både piger og drenge? Håber stadig i følger med derude. Kys.

13 kommentarer :

 1. Fede ting!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Super skøn collage! Virkelig lækre ting, hold da op! :o)
  Kunne være super fint med gaveideer, har lige selv lavet sådan et indlæg :-)

  Knus Michelle Eckert ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Super lækre ting. (:

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Er selv (meget glad) ejer af Canons 50mm linse. Den er dejlig :-)

  www.itsmesofie.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, heldige dig!
   Jeg mangler bare lige kameraet først, haha :)

   Slet
 5. Hej, fed blog du har! Hvad siger du til at følges? :)

  wasteyourtimee.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   - tager et kig på din blog! :))

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Forelsket i alle tingene omg

  Skal vi følges? Følger allerede din blog, men tænkte at du ville tjekke min? Bare skriv en kommentar på min blog, hvis du er interesseret :)
  http://bloggingby-emma.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Det er nogen rigtig fine ønsker! Mange af tingene ønsker jeg mig også! :-)

  - http://sarahemilieh.blogspot.dk/

  SvarSlet