20.12.13

25 facts

1. Jeg hedder Cecilie 2. Jeg er født i 1999 3. Jeg har en tvillingesøster, som er kun tolv minutter ældre end mig. 4. Jeg er 175 cm høj. 5. Mine forældre er skilte. 6. Jeg elsker sne, men bliver hurtigt træt af den hvis den ligger der for længe. 7. Jeg er helt afhængig af kakao - både varm og kold. Seriøst, der er ikke noget bedre, drikker det næsten hver dag. 8. Jeg er ret genert, men det er blevet en del bedre med årene. 9. Jeg får det helt dårligt, hvis der går for længe imellem at jeg blogger, hahahh. 10. Jeg er altid så skide uheldig (eller bare klodset?). Lige pt. har jeg både rigtig, rigtig ondt i min lillefinger fra idræt, og en brandvabel på min ene finger (ad). 11. Jeg skriver huskelister og 'to do' lister hver dag, for at være sikker på at jeg ikke glemmer noget. 12. Hvis der er en ting jeg rigtig gerne vil have, bruger jeg altid 100 år på at overveje om jeg skal købe det eller ej, også hvis det bare er en trøje til sådan hundrede kroner. 13. Der skal helst hele tiden ske noget nyt, ellers kører jeg træt i det gamle. Derfor rykker jeg også tit rundt på tingene inde på mit værelse. 14. Jeg misforstår altid alting, og gør tingene akavede i stedet. 15. Jeg er så dårlig til at få taget mig sammen til at få støvsuget på mit værelse, så det sker desværre ikke så tit som det burde gøre, hehehh. Det er forfærdeligt 16. Jeg bider negle, hvilket også gør at mine negle tit ser rigtig grimme ud, øv. 17. Jeg spiser altid et eller andet, når jeg kommer hjem fra skole. 18. Jeg er så glad for, at jeg startede bloggen op dengang jeg lavede den - jeg er taknemlig og glad for alle mine faste læsere, og de mange søde kommentarer<3 19. Jeg bruger altid alt for lang tid med min mobil om morgenen, hvilket resulterer i at jeg får rigtig travlt med både at nå i bad, ordne hår, tage tøj på osv. 20. Efter folkeskolen vil jeg gerne på gymnasiet, og senere hen være børnesygeplejerske. 21. Jeg har rødt hår. 22. Jeg elsker, elsker, elsker at tage billeder, men har lige pt. desværre ikke noget spejlreflekskamera. 23. Jeg har en rigtig dejlig og skøn hund ved navn Coco. 24. Jeg forlader aldrig mit hjem uden min mobil og en læbepomade. 25. Jeg har mindst fem yndlingsserier. Bare lige et par "hurtige" facts om mig, heheh. Kys.

8 kommentarer :

 1. Altid sjovt med facts ;-)
  Hvad er dine yndlingsserier?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pretty Little Liars, Gossip Girl, Desperate Housewifes, The Vampire Diaries og New Girl :)

   Slet
 2. Elsker de her indlæg! Kan så meget se mig selv i nr. 19, det er forfærdeligt, haha :-)

  SvarSlet
 3. Sjove facts! Kan selv genkende et par af dem ;)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hvor er du dog køn! :)

  www.emiliebertil.blogspot.dk

  SvarSlet