10.12.13

Casio

Se mit fine nye ur, som jeg var så heldig at vinde på Lailas blog lige HER i en giveaway, som hun havde fået sponsoreret af superstar.dk Faktisk har jeg her på det sidste vundet en del andre giveaways, som jeg også nok skal få vist jer på et tidspunkt! Uret kom frem til mig med posten i går aftes. Det er fra Casio, og jeg er helt vildt glad for det. Udover at det selvfølgelig fungerer som et ur, så fungerer det også som stopur og alarm. Det er nemt nok at indstille osv, når man lige har lært det lidt at kende, og jeg elsker den lidt 'retro' stil det har. Jeg havde det på i dag, og jeg tror det kommer til at sidde næsten fast på mit håndled, hehehh. Hvis du selv vil købe det, så ved jeg at det kan købes lige HER hos Superstar, hvor det vidst er på tilbud lige nu. Hvad syntes i om det? Kys.

6 kommentarer :

 1. Det er rigtig fedt!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det er vildt fedt!

  Forresten har jeg en giveaway i gang på min blog, tjek den gerne ud!
  - http://wasteyourtimee.blogspot.dk/2013/12/christmas-giveaway.html

  SvarSlet
 3. Flot!
  - http://seasonsbyamalie.blogspot.dk

  SvarSlet