14.12.13

Christmas dinner wear

Christmas dinner wear
Så blev det 3. søndag i advent, og hold op, hvor går tiden hurtigt! Vi er allerede langt inde i december, og det er ikke engang gået ordentligt op for mig endnu, og jeg er slet ikke i ordentlig julestemning endnu - jeg tror det har noget med den manglende sne at gøre. Jeg er pt. ved min far, og lidt senere kører vi ud og køber et juletræ, og pynter det når vi kommer hjem. Når jeg så senere skal hjem til min mor, skal jeg åbne chokoladekalendere, hihi. Nu hvor vi er i december måned, og vi er tæt på jul, plejer der at komme en hel del julefrokoster! I år tror jeg faktisk ikke at jeg skal til særligt mange, men det er der sikkert nogle af jer læsere der skal - og her har i lidt inspiration til, hvad i kan tage på, alt efter hvor 'fin' en julefrokost det er. Outfit nummer tre er ret festligt, mens nummer to er lidt mere casual og afslappet. Jeg ville med glæde smutte til en julefrokost i et af outfitsne ovenover, heheh. Skal i til nogle julefrokoster i år? Kys.

12 kommentarer :

 1. Lækre outfits. (:

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Hvis du bare trykker på billedet (collagen) kommer du ind på Polyvore hvor du kan se, hvor tøjet er fra :)

   Slet
 4. Indtil videre har jeg kun planer om en enkelt med familien, men det er først engang i januar :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Fine looks du har fundet her :) Er vild med den lange strikkjole & den flotte grå peplum top :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket program har du redigeret med? Altså hvordan beskærer du tøjet, så man ikke ser den hvide baggrund, der altid hører med? :)

   Slet
  2. Når man sætter en ting ind (laver collagen i Polyvore), kan man ude i højre side vælge "custom", hvor du kan beskære :)

   Slet
 6. Det er virkelig noget fint tøj. Alle sammen specielt unikke hver især.
  - Ja, jeg skal til julefrokost med hele familien. Det bliver hygge.
  http://sesphotos.blogspot.dk/

  SvarSlet