26.12.13

Christmas presents #1

Først og fremmest, glædelig jul til jer alle! Jeg håber i havde en fantastisk, skøn og hyggelig aften med jeres nærmeste - det havde jeg i hvert fald. Sidste år valgte jeg at vise jer alle mine julegaver i ét indlæg, men da jeg hurtigt syntes det bliver for rodet (og fordi jeg ikke har fået taget billeder af alle ting endnu), viser jeg dem en af gangen det her år, hehehh. Første gave jeg viser jer, er et sæt nattøj fra Tryde Andrés, og jeg er simpelthen så glad for det. Jeg syntes farven er helt vildt fin, og hjerterne er bare søde! Man må jo godt se lidt lækker ud selv om man bare skal sove, hihi. Lige om lidt smutter jeg til julefrokost. Kys.

6 kommentarer :

 1. Jeg er vild med din blog! Hvordan har du lavet designet? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak!
   Har valgt skabelonen "simple" og så har jeg derefter bare redigeret en hel masse i den - både i HTML'en og i selve skabelonen :)
   Jeg kan desværre ikke rigtig forklare det ;)

   Slet
  2. Okay, men mange tak alligevel! Ikke for at lyde sådan 'fangirl' agtig, men efter jeg har været inde på din blog, så har jeg virkelig fået lysten til at blogge, tilbage :)

   Slet
  3. Iih, tusind tak altså!! :))<3

   Slet
 2. Sød gave! Håber også du havde en god jul :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet