8.12.13

Favorite christmas movies

Jeg elsker julefilm, og jeg kunne se dem hele året rundt - også om sommeren! Vinter er og bliver min yndlingsårstid, og der findes (ifølge mig) intet bedre end at sidde indenfor i nattøj under en varm dyne, med en varm kop kakao og se julefilm - det er så hyggeligt! Oven over har jeg samlet nogle af mine all time favoritter! Jeg ser dem hvert eneste år op til jul, og i år er det blevet meget nemmere, for nu har jeg også fået netflix (selvom det dog ikke er alle filmene man kan finde derinde).. I dag har jeg brugt dagen på at se Christmas Vacation (eller Fars Fede Juleferie, som den hedder på dansk) på min computer og slappet af! - og hey, så er det jo anden søndag i advent i dag, får i adventsgaver? Og har det sneet hos jer endnu? Kys.

8 kommentarer :

 1. Det har sneet ved mig, men det var ikke særlig meget... så det er desværre allerede væk :(<3

  Tjek gerne min blog ud, hvis det lyser!
  bloggingbyemmis.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, hvor ærgerligt :(<3
   - Kigger forbi! :)

   Slet
 2. Det sneede lidt, ja, men det har regnet virkelig meget i dag, så alt sneen er væk. Og jeg får kalendergaver, og i dag fik jeg en fin, grøn neglelak fra Sephora. :-)

  http://onestyle-onelife.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også julefilm!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Jeg bliver aldrig træt af Alene Hjemme filmene, he he :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg virkelig heller ikke! :D

   Slet