4.12.13

Favorite christmas music/songs


Jeg elsker, elsker, elsker julemusik! Der findes intet bedre til at få en i julestemning og i rigtig godt humør. Mine yndlings julesange i år har ind til videre været 
All I Want For Christmas Is You med Mariah Carey, Holly Jolly Christmas med Michael Bublé og selv om jeg faktisk ikke bryder mig særlig meget om Justin Biebers musik, så er der bare et eller andet ved hans julesang Mistletoe som jeg rigtig godt kan lide. Desuden har jeg lyttet rigtig meget til albummet More Christmas 2013 når jeg ikke lige har gidet hele tiden at skulle vælge en ny sang. Den kan nemlig både findes på TDC Play, som jeg har på min mobil og på Spotify, som jeg bruger på min computer. Jeg skal lige have pyntet det sidste op på mit værelse i dag, og ellers i centret med min mor og søster for at købe lidt julesager, bla. til noget pakkeleg med pigerne fra min klasse og nogle nissegaver til min nisse. Kys.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar