7.12.13

Glittery winter nails

Blå neglelak fra Essie | Sølv neglelak fra Trend | Top coat fra Depend.
Jeg ville egentlig have lavet snefnug med den sølv neglelak, men det var den alt for indtørret til - i stedet duppede jeg bare lidt sølv i den ene side på alle neglene, med en lille svamp. Derefter sluttede jeg bare af med en topcoat, for at det holder lidt længere. Den blå farve fra Essie og sølvfarven fra Trend minder mig sådan om vinter, og er derfor perfekt til årstiden lige nu, hehehh. Min mor har fødselsdag i dag, så jeg har egentlig bare fejret hende med lækker morgenmad og gaver, og så har min søster og jeg lige taget en brunsviger ud af ovnen, som jeg glæder mig til at smage om lidt! Kys.

5 kommentarer :

 1. Virkelig søde negle! Det der med glimeret minder mig om sne på en sø, eller nogle istapper... Må lige overveje om jeg også skal gøre det? :)
  Forresten stort tillykke til din mor!
  Knus

  SvarSlet
 2. Dine negle er rigtig fine. :)

  SvarSlet
 3. Sikke dejlige julenegle :D

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet