30.12.13

New in from Pieces

Hej piger! Jeg var i centret med min mor og søster i dag, og fandt denne fine toilettaske i Pieces til kun 50 kr!! Jeg elsker, elsker printet og farven, og lynlåsen er helt vildt sød (kan en lynlås være det??). Den er helt vildt rummelig, jeg kan i hvert fald have både børste og cremer, makeup og makeupbørster i den. Jeg fandt desværre ikke nogen trøje jeg kan have på  til nytår, men i stedet købte jeg en fin guldhalskæde som jeg må sætte sammen med noget af det andet jeg har i stedet for, men den ser i på et andet tidspunkt. Hvad skal i have på nytårsaften? Så kan jeg måske finde lidt inspiration hos jer, hehehh. Kys<3

6 kommentarer :

 1. Hvor er pungen fin! Jeg skal bare have ganske almindeligt tøj på, da jeg bare skal være hjemme i år :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, så slipper du for at stresse rundt for at finde noget pænt tøj hahah :D

   Slet
 2. Gud, hvor er den flot! Den var desværre ikke i den pieces, jeg var i!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også bare helt vildt glad for den! :)<3

   Slet
 3. Fin lille sag :) Rigtig god blog du har dig!

  Knus
  - behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet