3.12.13

New t-shirt

Endelig, endelig, endelig er vi i december måned, og jeg har glædet mig som et lille barn, for december er simpelthen bare den hyggeligste måned. Planen var egentlig, at jeg ville blogge hver dag i december, men det kan jeg godt se nu at jeg simpelthen bare ikke kan nå, til gengæld kan jeg love jer, at jeg vil blogge så oftest som overhovedet muligt, og så håber jeg i vil følge med! Jeg har både set julekalender, pyntet en smule op (hvilket jeg dog ikke er færdig med endnu), hørt masser af julemusik, drukket tonsvis af varm kakao, åbnet chokoladekalender, klippet julepynt og gået med nissehue, heheh..
Jeg købte den her fine t-shirt i H&M for et par uger siden tror jeg, men har ikke fået vist jer den før nu. Den er lækker og basic, men alligevel rigtig fin med detaljen øverst ved brystet. Hvad syntes i om min t-shirt, og har i nogle idéer/ønsker til blogindlæg i december måned? Julekys.

5 kommentarer :

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Er helt vild med den t-shirt! Har kigget på den flere gange, men tror altså, at det ender med, at jeg køber den! Den er simpelthen så flot! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Jeg er virkelig også blevet glad for den, så den syntes jeg du skal købe! :)

   Slet
 3. Den er super dejlig, har den også <3
  Tjek gerne min blog ud, hvis det lyster!
  http://emmaglyngoe.blogspot.dk

  SvarSlet