31.12.13

New years eve nails

Hej piger! I nat går vi ind i et nyt år, og oven over ser i mine negle, som jeg har lavet i den anledning, for at tilføje lidt ekstra. Efter en stor tøjkrise (haha) har jeg endelig besluttet mig for hvad jeg skal tage på - selvom jeg slet  ikke er tilfreds. Tusind, tusind tak for et rigtig godt år, tak til alle der har kigget og læst med på bloggen og til alle der har smidt søde kommentarer. Det betyder alt for mig, at i tager jer tid, og jeg er så taknemlig! Hav en rigtig god aften, et godt nytår og pas godt på jer selv derude. Glæder mig til at gå ind i et nyt år med jer, som forhåbentligt bliver lige så godt som 2013 har været. Den lilla neglelak er forresten fre Essie, og guld-glimmeren er fra Gina Tricot. Kys!

8 kommentarer :

 1. Hvor er de fine! Håber du havde et godt nytår :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Seje negle!! Har du lyst til at følges? :) ^^

  http://turquoise-and-caicos-julie.blogspot.dk/ <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!<3
   Ja, det vil jeg da gerne :))

   Slet
 3. Hvor er de fine, dine negle :-D Elsker selv at lægge neglelak <3 Kig forbi, hvis du har lyst. Knus Mia

  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
 4. De er virkelig fine! Håber du havde et fantastisk nytår :)

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak det havde jeg i hvert fald! :)

   Slet