27.12.13

New years eve wear

New Years Eve
Nu da julen (desværre) allerede er slut, er jeg så småt begyndt at forberede mig til nytårsaften, som for mit vedkommende skal holdes hos nogle som jeg faktisk ikke rigtigt kender, hvor vi bliver seksten personer. Ovenover har jeg sammensat et par outfits, som man (ifølge mig) sagtens kunne have på nytårsaften! Man kan enten vælge at gå all in med en fin kjole, røde læber og høje sko, men jeg syntes også sagtens at man kan være fin i et par jeans og en top eller sweater - og så bare tilføje et par enkle smykker. Selv regner jeg med at skulle have det første outfit på nytårsaften, jeg skal bare lige ud og købe peplumtoppen (fra Monki). Jeg får først tid mandag, dagen lige inden nytår, så jeg håber og krydser fingre for, at jeg kan finde den i butikken - og i min størrelse! Ellers må jeg hurtigt finde på et eller andet, haha. Hvad skal i have på nytårsaften, eller har i heller ikke helt fundet ud af det endnu? Kys.

14 kommentarer :

 1. Elsker nr. 2 sæt med den helt sorte kjole! c:

  SvarSlet
 2. Jeg ville nok vælge noget ala sæt 2 ;)
  Det er virkelig fint!

  SvarSlet
 3. Kan super godt lide sæt nr. 3. Det er lige nytårs/glitter agtigt. :-)

  SvarSlet
 4. Er vild med de to sæt til højre! Så fede!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Skal ikke have noget specielt på, da jeg indtil videre bare regner med at være hjemme. Men fine outfits du har lavet der!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver sikkert også rigtig hyggeligt :)
   Og tak!<3

   Slet
 6. Sæt nummer to ligner noget jeg har i min garderobe - det kunne være, at jeg skulle satse på dét! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en rigtig god idé!! :)

   Slet
 7. elsker de outfits! Jeg har ikke helt selv fundet ud af hvad jeg skal have på endnu, haha

  Der er en baby lips give-away på min blog! Gå ind og deltag :)

  // http://byjulieagerlund.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for at høre :)
   Går ind og deltager med det samme!!

   Slet