19.1.14

Coolstuff.dk | keramikkop & negletørrer


'I am not a papercup'-koppen her | Pusteabe negletørrer her | I torsdags var jeg så heldig at modtage en pakke fra coolstuff.dk. Leveringen var super hurtig, jeg bestilte pakken sent om aftenen tirsdag, og torsdag formiddag fik jeg en besked om, at min pakke nu kunne hentes på posthuset - virkelig, ros for det! Koppen er af keramik med et silikonelåg, og ligner de der papbægere man altid får to go på en prik! Den er helt vildt fin, og til en varm kakao og kaffe elsker som mig, er det altså et must med sådan en lækker og flot kop, som også samtidig holder drikken varm i længere tid. Pusteabe-negletørreren ersød, og jo egentlig også ret praktisk hvis man (lige som mig) altid er for utålmodig til at vente på at sin neglelak tørrer, og derfor altid får den ødelagt. Du sætter helt enkelt din finger på bananpladen, trykker og så puster den på din negl - super smart! Da aben bruger to AAA batterier, og vi ikke lige havde nogle af dem herhjemme, bestilte jeg også lige en pakke af dem hjem fra hjemmesiden her. Coolstuff.dk er en helt vildt fin hjemmeside med mange sjove, skøre, underlige, finurlige, praktiske og skønne ting som du enten kan forkæle dig selv med eller give som gave til en ven eller et familiemedlem. De har bla. en gaveside med mange forslag til rigtig fine                              og sjove gaver, som du kan finde lige her, og som jeg klart vil anbefale jer at tage et kig på. Kys. Sponsoreret indlæg.

15 kommentarer :

 1. Er vild med koppen! Den kunne jeg godt overveje at bestille selv! :-)

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare helt vildt glad for den, den er så fin! :)

   Slet
 2. Dejlig header! Og er ret vild med koppen - den kan bare sættes i opvasken eller skal den klares i hånden? Neglelaktørreren - ej, en sjov opfindelse! Altså, den virker lidt for god til at være sand - virker den?

  soedesofieskriver.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!<3
   Der står på hjemmesiden at den sagtens kan tåle maskinvask, men har endnu ikke prøvet det, så det regner jeg da med at den kan :)
   ang. negletørreren, så puster den helt som den skal og rammer neglen, men er selvfølgelig ikke ikke noget mirakel middel der kan tørre dine negle på kun et par sekunder, heheh.

   Slet
 3. Rigtig fed blog!

  Du må meget gerne kigge forbi min, hvis du lyster <3
  www.clapyourhands-julie.blogspot.dk (link)

  SvarSlet
 4. Fine, fine ting! Hvordan spejlvender du dine billeder, som på det nederste? :-)

  Tag gerne et kig;
  factfictions.blogspot.dk

  Mange knus Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det gør jeg inde på pixlr.com :)

   Slet
 5. Så fin blog! Er netop blevet fast læser.

  xx
  http://jeunesoul.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er jeg virkelig glad for!<3

   Slet
 6. Sjove og praktiske ting ;)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Ææææælsker cool stuff! Har købt samtlige gaver til min kæreste derinde, og jeg køber nok også snart abenegletørren til mig selv :D

  //bandittens.blogspot.dk

  SvarSlet