21.1.14

Pomegranate, banana & strawberry smoothie

Hej piger! I dag lavede jeg den her helt vildt lækre smoothie, fordi jeg var blevet sulten da jeg kom hjem fra skole. Seriøst, spiser næsten altid, og især når jeg kommer hjem fra skole, åhh - og hvorfor så ikke lave nogle lidt sundere alternativer? Den her smoothie er nemlig både sund og ret lækker! Du skal bruge 1 banan, 1 granatæble, et par frosne jordbær, lidt A38, et par isterninger og evt. lidt honning hvis du gerne vil have den lidt sødere (det brugte jeg dog ikke). Og så skal du egentlig bare blende det hele sammen, det er virkelig enkelt! Jeg prøvede mig bare frem og fulgte ikke nogen opskrift, derfor har jeg ikke de helt præcise mål, men i kan jo også bare prøve jer frem. Ville nok vælge kun at bruge halvdelen af bananen i stedet, da jeg syntes den er lidt for gennemtrængende, og så syntes jeg altså også at der kommer lige lidt for mange kerner i smoothien fra de der granatæble-kerner, så en anden gang vil jeg nok ikke lave den med granatæble, selvom det altså smager godt! Det kan selvfølgelig også være fordi, at jeg kun havde en foodprocessor at blende med? hmh.. Jeg vil i hvert fald                                  fremover begynde at lave flere smoothies, og afprøve lidt forskellige opskrifter! Har i tænkt jer at prøve opskriften? Kys.

8 kommentarer :

 1. Jeg er ikke typen der laver smoothies, men synes bare jordbær smoothies ser så lækre ud! Må seriøst snart tage mig sammen, og så lave en! :-)

  http://mathildemeier.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De er altså også bare helt vildt lækre! :)

   Slet
 2. Det ser utrolig lækkert ud, og vil helt sikkert prøve opskriften en gang!
  FIN BLOG!!

  // http://fotobrejner.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det ser vildt godt ud, især med chokodrys på toppen :-)

  knus
  http://hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Den ser virkelig lækker ud! Smoothies er noget af det bedste :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet