10.1.14

Running

running<3
Hej piger! Et af mine nytårsfortsæt var at motionere noget mere, og begynde at løbe noget mere. Derfor var jeg  onsdags, for første gang i det nye år, ude at løbe. Jeg løb lige omkring 3,5 km uden pauser og i et nogenlunde tempo, hvilket er ny rekord for mig, så det er jeg selvfølgelig rigtig stolt over! Når jeg nu vil til at begynde at løbe lidt mere, også her til sommer, tænker jeg at jeg vil ud og købe noget nyt løbetøj - i hvert fald et par løbeshorts, så ovenover har jeg samlet et par trænings-løbe-outfit-idéer til jer, som jeg håber kan give jer lidt inspiration. Jeg bryder mig egentlig ikke selv om kun at løbe i sportsbh, men det kan godt være at det skal genovervejes når det bliver sommer og tredive grader udenfor, hehehh. Kys.

8 kommentarer :

 1. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at træne i disse outfits! Super flot collage.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. fede items :-)

  knus
  hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Lækkert træningstøj! Det er virkelig rart at have noget pænt og lækkert kluns at træne i :)

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Fine outfits!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet