4.1.14

shopping | McDonalds fund & perf sweater

Hej piger! Var med min gode veninde ude at shoppe i dag og det var super hyggeligt! Det er virkelig alt, alt for længe siden at vi har lavet noget sammen.Vi var på McDonalds, hvor hun introducerede mig for den lækreste mocha-drik, seriøst den er god! Og så kostede den kun 25 kr!! Hvis du skal på McDonalds, så køb den, seriøst! Jeg fandt desuden den perfekte lysegrå sweater i h&m, er kommet hjem for flere timer siden og tænker stadig konstant på den. Det er lige sådan en jeg har gået og ledt efter i flere måneder nu, men gæt engang.. De havde den selvfølgelig kun tilbage i large, og jeg plejer altså at bruge small, så den var alt for stor. I morgen bliver jeg kørt op i byen for lige at tjekke om de har den i den h&m der ligger deroppe, så jeg krydser fingre! men jeg fik købt lidt andre ting, som kommer på bloggen en af de nærmeste dage. Kunne i tænke jer flere af de her opdaterings indlæg, som er sådan lidt "se hvad jeg har lavet i dag"-agtige? Kys!

14 kommentarer :

 1. flere af disse indlæg, ja tak (:

  http://kylzcing.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Det lyder som en smadderhyggelig og rar dag! Håber du finder sweateren i din størrelse :)))
  Flere af disse indlæg tak ;)

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det håber jeg virkelig også!
   super dejligt at vide! :)

   Slet
 3. Nu har jeg kigget din blog lidt igennem og læst de nyeste indlæg, og selvom jeg må indrømme, at vi langt fra deler musiksmag, så er det altså en rigtig fin blog, du har dig! Jeg kan rigtig godt lide dine tøj-sammensætninger, du har ret fed stil. Jeg kunne godt tænke mig at se nogle flere hvad-har-jeg-lavet-i-dag-agtige indlæg, som du også selv forslår. Så vil jeg desuden også gerne forslå at du prøver en gelatte fra Baresso, det er gud!

  Alt i alt er det en super blog! Jeg er forresten vild med uglen, den er mega sød. Keep it up! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og tak for tippet, den vil jeg prøve :)

   Slet
 4. fint indlæg - personligt, men relevant for en læser :-)

  knus
  cbycmodeblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Ville gerne se flere af sådan nogle indlæg :)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Fint indlæg, gerne flere!!!

  Hvordan har du lavet det med de 2 billeder? :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Det har jeg lavet på pixlr.com :)

   Slet
 7. Virkelig lækker blog du har dig! <3
  Har du evt. lyst til at følges?
  Håber i hvert fald at du vil kigge forbi :)
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!<3
   Kigger da lige forbi :)

   Slet